Bel of app gerust: (06) 22 15 56 37

Herbereken de Route naar het Juiste Plan!

 

Ik ben bezig met een nieuwe cursus van volger naar klant en wil alles tegelijk doen. Mijn hoofd voelt erg chaotisch en daar kan ik wel meer handvaten bij gebruiken. Eigenlijk vind ik het heel spannend allemaal. Alles is nieuw. Op een andere manier leren is een uitdaging voor mij. Net zo’n grote uitdaging als vroeger toen ik met 4 jaar leerde fietsen of voor het eerst naar school ging. Met vallen en opstaan. Als coach is het goed om af en toe een cursus te volgen om nieuwe vaardigheden te leren voor je persoonlijke groei. Nieuwe inzichten voor mijzelf waardoor ik ook ander keuzes kan maken.

Mijn klanten zijn erg nieuwsgierig naar mijn nieuwe plan. Vanmorgen vroeg Els aan mij, Miranda maar waarom doe je dit. Euhh zij overviel mij met deze vraag, ik vertelde haar dat ik merk als ik alleen een Sensi behandeling geef dit soms veel vragen oproept bij iedereen. Er is meer behoefte aan perspectief om op deze manier actief een persoonlijke boost te ervaren.

Els vraagt aan mij waar ben je dan bezig?  Ik antwoord haar dat ik bezig ben om een  persoonlijk plan in 5 stappen te maken.  Belangrijk is ook om pauzes in te plannen voor stress vermindering en patronen te doorbreken zodat je weer signalen kan herkennen van je lichaam.  Deze cursus geeft jouw dan meer inzichten in jezelf en hoe je daar mee om kan gaan. Poeh zegt Els, nu word ik nog nieuwsgieriger. Ik ken Els al heel lang en zei heeft al veel stappen gemaakt voor zichzelf en weet ze als geen ander hoe je er tegen op kijkt en hulp te vragen wanneer het nodig is voor jezelf.

Hoe fijn zou het zijn,

• Om weer grip te krijgen op emoties en gevoelens 

• Om jouw zelfvertrouwen op te bouwen en te versterken

• Om oude belemmerende patronen te doorbreken en nieuwe eigenschappen aan te leren

• Om de stabiliteit en balans terug te krijgen en je leert de juiste keuzes

• Om al het oude los te laten waardoor er vernieuwing plaatsvindt

Met een stappen plan die je inzichten geeft die jij nodig hebt. Een traject met een duidelijke uitleg en actief en doelgericht aan de slag om jouw levensgeluk naar een hoger level te tillen.

Je leven weer op rit!

Als je na het lezen van dit bericht er echt helemaal klaar mee bent om voor je gevoel altijd maar achter de feiten aan te lopen hoor ik graag je mening.