Bel of app gerust: (06) 22 15 56 37

Geniet van mooie momentjes

 

De zomer is in volle gang en de temperaturen wisselen zich af van koel naar erg warm. Het buiten zijn is heerlijk lekker om te genieten zolang het licht is. Samen met je gezin / familie of vrienden een hapje eten of gezellig BBQen. Samen kletsen, plezier maken onder het genot van een drankje. De natuur is ook een plek waar je heerlijk kan genieten en een fiets tocht of een wandeling kan maken. De zomer tijd om genieten van mooie omgevingen en de natuur maar ook met een vuurkorf in het maanlicht.

Elke dag beleef je positief en het leven lijkt je toe te lachen. Plots komt er een bericht waar ik door geraakt word en het laat mij niet los. Het gaat over een persoon die ik ken. Iemand waar ik veel respect voor heb. Zij heeft veel meegemaakt en veel overwonnen. Door haar ziekte werd zij geveld maar overwon. Haar zoon was haar alles. Ze ging door het vuur om weer fit en gezond voor hem en haar man te zijn. Een prachtig persoon in haar kracht en overtuiging.

Deze week na mijn ontbijt keek ik op FB en er stond een bericht. Ik heb een aantal keer gekeken of het klopte…….achter mijn ogen prikte er tranen, tranen van ongeloof. Een poosje later kreeg ik een prive bericht van haar zus. Het ging eigenlijk erg goed met haar maar ze had weer vage klachten en kon eerder naar het ziekenhuis. Na een onderzoek kreeg zij een paar dagen later te horen dat ze haar niet meer konden helpen en nog een maand te leven had. Haar zus vertelde mij dat deze maand nog maar twee weken waren toen ze overleed.

De dagen ernaar ging er van alles door mij heen. Het hield mij bezig…..ik dacht dat is niet zomaar. Soms zonder dat wij het in de gaten hebben blijf je hangen in een dagelijkse sleur. Het is een structuur wat elke dag weer terug komt. Iedereen herkent dit wel. We maken plannen en de uitvoering komt maar niet. Deze yopener gaf mij weer nieuwe inzichten. Mooie handvaten voor nieuwe ideeën. Ideeën die straks uitgewerkt worden en ik steeds meer mijn dromen waar maak. Deze wijze les neem ik mee omdat het leven plots anders kan zijn zonder je het zelf in de gaten hebt.

Door er bewust mee om te gaan en het ook te gaan doen geeft het meer rust. Het plezier die dit je geeft, geeft meer zelfvertrouwen. Door aan jezelf werken in alles waar jij nog mee rond loopt kost je heel veel energie, door er voor jezelf te zijn ga je ervaren dat je er meer energie voor terug krijgt. En dan ziet alles er ander uit.

Gun jezelf om de nodige veranderingen aan te brengen in je werk of privé zodat je er nieuwe energie van krijgt en er elke dag weer met plezier naar toe gaat.

Ben je ook nog eens heel gevoelig en heb je onbegrepen klachten? Plan dan met mij een 10 minuten gesprekje in om te kijken wat ik voor jou kan doen! Uiteraard is dit gratis en geheel vrijblijvend.

Zijn er na lezen vragen of wil je iets delen. Mail mij gerust, ik help je graag verder!

Liefs, Miranda