Bel of app gerust: (06) 22 15 56 37

Een natuurlijke lente boost!

 

De tijd komt eraan dat iedereen weer langer buiten is. Lekker genieten van de natuur die langzaam weer haar mooiste versie laat zien. Heerlijk genieten van de bloemen en de zon en zonder na te denken veel buiten kunnen zijn. Daar Knapt een mens van op. 

In de natuur kan je op ontdekkingsreis gaan en ziet elke keer weer iets nieuws. Verrassend en verfrissend…..zo is het nooit saai als je een wandeling maakt. Als je er bij stil staat kunnen wij hier veel van leren. Doordat de natuur elke keer nieuwe kleuren maar ook dat door de seizoenen heen een groot aanpassingsvermogen heeft, groeit de kracht elke keer weer daar genieten je zo van en iedereen kan dit elke keer weer ruiken, voelen en zien.

De natuur laat elk seizoen de mooiste versie van zichzelf zien, en hoe is dat bij jouw? Laat jij ook elke keer de beste versie van jezelf zien of is je structuur zo hetzelfde elke dag en heb je het niet in de gaten.  Voelt soms misschien  als…….daar gaan we weer……..zonder erbij af te vragen of dit is wat je graag wil.

Pak eens een schrift en schrijf voor jezelf eens op wat je niet meer leuk vind en daarna wat je leuker is om te gaan doen. Even de balans opmaken zodat deze zichtbaar word. Voel voor jezelf of er veranderingen nodig zijn en wie kan je daar bij helpen. Praat eens met iemand die je daarin begrijpt. Hulp daarin is geen overbodige luxe.

Doen wat je leuk vind geeft meer rust en maakt je een blijer mens. De ruimte die je bij jezelf gaat voelen geeft jouw meer zelfvertrouwen. Doordat je iets doet waar jij ook achter staat gaat het niet ten koste van je energie, je gaat ervaren dat je er meer energie voor terug krijgt. Net als de natuur die er elke keer weer het mooiste van maakt om te laten zien hoe mooi het is om in je eigen kracht te staan. Nu kan je gaan ontdekken wie jij ten diepste bent en laat jij de mooiste versie van jezelf aan de wereld zien!

Hopelijk heb ik je geinspireerd om ook eens iets te doen waar je blij van word en ontdekt net als de natuur om naar jezelf te luisteren en over te gaan tot actie.

Liefs miranda