Skip to main content

Coaching Traject

Ontdek je innerlijke kracht: Een reis naar zelfbewustzijn en groei

Voor wie?

Als je er echt helemaal klaar mee bent om voor je gevoel altijd maar achter de feiten aan te lopen en je wilt nu echt stappen zetten om het heft weer in eigen hand te nemen, dan gaat dit traject je een enorme positieve boost geven, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Samen pakken we jouw klachten doeltreffend aan. Klachten waar je aan kan denken zijn…

Persoonlijk

Een vol hoofd, nek en schouderpijn, vermoeidheid, uit balans zijn, last van angsten waar je maar geen grip op krijgt. Maar ook dingen als je niet begrepen voelen, een laag zelfbeeld hebben of chronische stress en overprikkeling.

Werk

Verminderde concentratie en focus, moeite in de omgang met collega’s, te groot verantwoordelijkheidsgevoel, alle ballen hoog willen houden, arbeids-rust verhouding uit balans, je neemt je werk mee naar huis, piekeren en slecht slapen.

Stap voor stap helpt dit traject jou om:

 • Om weer grip te krijgen op emoties en gevoelens zodat er weer ruimte komt voor plezier in je leven
 • Om jouw zelfvertrouwen op te bouwen en te versterken zodat je minder of niet langer beïnvloedbaar bent

 • Om oude belemmerende patronen te doorbreken en nieuwe eigenschappen aan te leren zodat je minder of geen last meer van terugvallen hebt

 • Om de stabiliteit en balans terug te krijgen en je leert de juiste keuzes voor jezelf maken en grenzen aan te geven

 • Om al het oude los te laten waardoor er vernieuwing plaatsvindt zowel zakelijk als privé

 • Om antwoorden te vinden op levensvragen en meer betekenis aan je leven te geven

 • Actief en doelgericht aan de slag om jouw levensgeluk naar een hoger level te tillen.

Hoe gaat zo’n traject in zijn werk?

Eerst hebben we een kennismakingsgesprekje waarin we jouw behoeftes in kaart brengen en kijken of er een klik is om met elkaar te werken. We bespreken welke stappen er gezet moeten worden om jouw leven weer lekker op de rit te krijgen.

Samen met een werkboek waar in we stap voor stap werken aan jouw coachingproces dat tot doel heeft je kernwaarden bloot te leggen, jouw sterke punten en groeigebieden te ontdekken, je door gedragsveranderingen te begeleiden voor de uitdagingen van het leven.

Elke sessie begint met een persoonlijk gesprek en onder het genot van een kop koffie of thee mag je mij al je levensvragen stellen waarin ik je zal begeleiden en nuttige tips voor geef.

Daarna ontvang je een heerlijke rustgevende Sensi behandeling en healing om jouw lichamelijke en emotionele balans te herstellen. Na deze behandeling zul je je veel krachtiger voelen zodat je ook nieuwe stappen kan zetten.

Tijdens deze behandeling word je gemeten met een soort meetstaafje wat een biosensor genoemd wordt. Vervolgens raak ik een aantal vaste punten op je lichaam aan waardoor jouw lichaam in totale ontspanning komt. Dit is direct voelbaar. Bij deze therapie lig je heerlijk op de behandeltafel en hoef je alleen je schoenen maar uit te doen.

Dit traject helpt je om jezelf een boost te geven en te leren om haalbare doelen te stellen en deze ook te behalen. Samen met de effectiviteit van de Sensitherapie worden blokkades en andere probleemveroorzakers verlicht en het helpen in gang zetten van een eventueel verwerkingsproces. Je ervaart direct meer rust en ruimte met een positief effect op je zelfvertrouwen in je dagelijkse leven.

Je succes wordt bepaald door het geloof in jezelf en je veerkracht”

Wat krijg je?

6 sessies van 90 min bij mij in de praktijk (iedere maand een)

Een intakegesprek in mijn praktijk (Gratis)

1 seizoens medititatie (Gratis)

Coaching werkboek; Voor het overwinnen van uw obstakels en het bereiken van uw doelen

Tussen de sessies door begeleiding per email of whatsapp voor vragen.

Tarieven

 • Coaching Traject 6 sessies
  van € 899,- nu voor € 699,-
 • Sensitherapie Losse sessie
  € 75,-

  na het afronden van coaching traject

Alle tarieven zijn btw vrij

Annuleringsvoorwaarden

Omdat ik mijn tijd voor jou reserveer, ga ik er vanuit dat je er bent. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, laat me dat dan zo snel mogelijk weten. Bij annuleringen binnen 24 uur of als je niet op komt dagen, ben ik genoodzaakt het totale bedrag in rekening te brengen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Bel, mail of app mij gerust!