Bel of app gerust: (06) 22 15 56 37

Over Mij

De grote zoektocht

Vroeger was ik al een gevoelig meisje en kon een behoorlijke dwarsligger zijn, omdat ik vaak boze buien had omdat ik mijn gevoelens niet kon uiten of verwerken. Zo goed als ik kon heb ik mijn best gedaan om aan alle verwachtingen te voldoen van iedereen. Omdat ik anders was op school ontwikkelde ik ook veel klachten als buikpijn, hoofdpijn en moe zijn, niemand kon deze klachten verminderen zelfs niet met een pilletje. Omdat ik perfectionistisch van aard ben zette ik me overal voor in om toch te bewijzen dat ik het wel kon, helaas werd ik daarin niet altijd gezien en begrepen en bouwde daarom een erg laag zelfbeeld op.

Het heeft heel wat jaren geduurd voor er verandering in kwam en heb daarvoor vele workshops, opleidingen, meditatie’s en healings gedaan om meer bewuster te worden van mijzelf, mijn gevoelens en alle mensen om mij heen. Ik heb mijzelf opnieuw leren kennen en ontdekte dat ik hooggevoelig en een beelddenker bleek te zijn. Zo begon er een prachtige reis naar een nieuw begin en door veel loslaten van oude blokkades kon de weg worden vrijgemaakt voor mijzelf en mijn missie hier op aarde. Na alle inzichten die ik door schade en schande heb gekregen is er letterlijk een nieuwe wereld voor mij geopend.

Mijn pad is niet altijd makkelijk geweest en ging over bergen en door diepe dalen maar heeft mij uiteindelijk dichter bij mezelf gebracht met als resultaat dat ik nu keuzes durf te maken die goed voor mij zijn, ongeacht wat een ander daarvan vindt. Doordat ik nu in mijn volledig kracht sta heb ik een fantastische relatie met mijn man en kinderen en heb ik een leven gecreëerd waarin ik altijd vrij ben om te zijn en te doen wat ik wil.

Al mijn levenservaring en opleidingskennis neem ik mee en kan daarmee ik mijn klant goed aanvoelen en voorzien van aansluitend en gedegen advies.

Mijn kernwoorden:

Eenvoudig, Oplossingsgericht, Gemotiveerd, Daadkrachtig

Als je me zou kennen zou je weten dat...

Dat ik een koffieleut ben en daarom regelmatig mijn planning in de soep loopt omdat ik weer te lang blijf hangen.

Ik in het weekend vaak wandel in het bos tegenover ons huis om daar lekker tot rust te komen en alle indrukken van de week te verwerken.

Ik misschien wel van de boer kom maar dat ik een zeer ruimdenkend persoon ben en dat ik veel energie krijg van mensen die anders durven zijn en het net even andere keuzes maken.

Ik heel spiritueel ben en regelmatig aan boven om hulp en bijstand vraag voor mezelf of voor anderen, maar dat ik ook down to earth en van aanpakken hou. Deze combinatie brengt mij iedere dag weer nieuwe positieve verrassingen.

Mijn missie

“Ik inspireer en verbind anderen om de sleutel van zelfvertrouwen terug te vinden en te groeien naar een krachtige balans in vrijheid met zichzelf.”

Miranda Bruns

Relevante Opleidingen

Sensi Plus therapie

Powerpubers

Sensikids opleiding

Cursus massage

Aroma touch massage

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang regelmatig gratis tips, aanbiedingen, data voor een nieuwe meditatie cursus en persoonlijke verhalen in je mailbox.

Leer mediteren en ontdek hoeveel innerlijk rust het je kan brengen.