Skip to main content

werkwijze

Een Holistische Benadering voor Persoonlijke groei met Coaching en Sensitherapie

In het coaching traject gecombineerd met sensitherapie streven we naar een holistische benadering van persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze visie is gebaseerd op het idee dat lichaam, geest en emoties met elkaar verbonden zijn en invloed hebben op elkaar.

Door middel van coaching richten we ons op het verkennen en ontwikkelen van inzicht, vaardigheden en mindset die nodig zijn om jouw doelen te behalen. We zullen samen werken aan het vaststellen van belemmerende overtuigingen, het creëren van bewustwording en het formuleren van concrete actieplannen. Sensitherapie voegt hier een extra dimensie aan toe om de balans tussen lichaam en geest te herstellen zodat je je snel weer beter gaat voelen.

Dit kan helpen om dieper contact te maken met jezelf, je emoties en je lichamelijke ervaring. Door de combinatie van coaching en sensitherapie streven we naar een holistische benadering waarbij zowel mentale als lichamelijke aspecten van groei aandacht krijgen.

Ons doel is om jou te ondersteunen bij het vergroten van zelfbewustzijn, het versterken van veerkracht en het ontwikkelen van een positieve relatie met jezelf. We geloven dat door deze gecombineerde aanpak je in staat zult zijn om meer balans, voldoening en welzijn in je leven te ervaren.

Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt een coaching traject gemiddeld

De duur van een coaching traject kan variëren afhankelijk van de doelen en behoeften van de cliënt. Gemiddeld genomen duren trajecten tussen de 5 tot 6 sessies.

Hoe vaak vinden coaching sessies plaats?

Coaching sessies vinden meestal een keer in de maand plaats, afhankelijk van wat het meest effectief is voor de cliënt.

Kan ik mijn doelen en verwachtingen aanpassen tijdens het traject?

Ja, gedurende het traject is er ruimte om doelen en verwachtingen bij te stellen als dat nodig is. We willen ervoor zorgen dat de coaching aansluit bij jouw behoeften.

Wat gebeurt er als ik een sessie moet missen?

Als je een sessie moet missen, proberen we deze zo snel mogelijk in te halen op een ander moment. Het is belangrijk om consistentie te behouden in het traject.

Wordt alles wat besproken wordt vertrouwelijk behandeld?

Ja, alle informatie die tijdens de coaching sessies wordt besproken, wordt vertrouwelijk behandeld. Wij hanteren strikte privacyregels en delen geen informatie zonder toestemming.

Hoe kan ik tussentijds feedback geven over het traject?

Tijdens het traject moedigen wij open communicatie aan. Je bent altijd welkom om tussentijds feedback te geven over hoe het traject verloopt en of er zaken zijn die verbeterd kunnen worden.

Je vraag staat er niet bij?

Ik hoop dat deze antwoorden je helpen om meer inzicht te krijgen in de werkwijze van het coaching traject. Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om ze te stellen!