Skip to main content

Reviews

Jose

Sensitherapie

Het verleden en het heden zorgde ervoor dat ik mentaal en fysiek absoluut niet goed in mijn vel zat.
Elke keer dat ik Sensi therapie bij Miranda heb gehad, voel ik me weer energieker, sterker en heb ik het gevoel weer dichter bij mezelf te zijn. Mijn eigen ik.
Ik voel dan ook heel goed aan mijn lichaam wanneer het weer tijd wordt om een afspraak te maken. In het begin had ik elke 6 weken een afspraak, nu geeft mijn lichaam het aan. De sessies zijn voor mij erg waardevol.
Miranda is een mooi, lief persoon, die weet wat ze zegt en doet en er echt voor je is.


Judith

Sensitherapie

Jaren geleden een burnout gehad. Voor ruim 2 jaar geleden gebeurde er iets in mijn leven en dacht hier moet ik wel iets mee doen anders glij ik zo weer af. Zo blij dat ik bij Miranda terecht ben gekomen. Naar iedere behandeling groei ik weer. Heb veel achter kunnen laten inmiddels. Iedere keer weer stappen vooruit. Ook de massage en de meditatie zijn echt een aanrader.


Nelleke

Sensitherapie

Ik ben zelf hooggevoelig en voel energieën, alleen ik had zelf nog veel vraagtekens en wat ik nou kan. Via mijn collega kwam ik bij Miranda terecht en zij heeft een healing en reading gedaan. Ik weet nu dat ik kan magnetiseren en dat ik leermeesters om me heen heb staan die me helpen daarbij. Ik voelde letterlijk een warme deken over me heen gaan. Na de sessie voel ik sterker en relax. Miranda neemt de tijd voor jou en je sessie, elke vraag die je hebt beantwoord ze. Ze voelt je goed aan. Het was een prettige en leerzame ervaring en kom zeker nog een keer terug.