Bel of app gerust: (06) 22 15 56 37

Verminder stress. Gun jezelf regelmatig een rustmomentje...

Vraag direct de Gratis Relax Meditatie aan

Ik leg uit hoe je eenvoudig kan mediteren met een groots effect. 

Voor wie?

Als je klachten herkent zoals een volhoofd, spanning in je lichaam en een onregelmatige ademhaling dan kan regelmatig mediteren uitkomst bieden. Het klinkt misschien gek maar regelmatig mediteren helpt om goed te kunnen ontspannen en stress los te laten. Tevens helpt het om angst en slaapproblemen te verminderen.

Wat doet meditatie?

Meditatie is eigenlijk niets meer dan even een moment van rust voor jezelf pakken. Je zoekt een rustig plekje en je keert je aandacht naar binnen. Even voelen wie je bent en hoe je erin staat. Regelmatig mediteren helpt om:

Kan iedereen mediteren?

Ja zeker! Ik leg je graag uit hoe je op een makkelijke en niet zweverige manier zelf kan mediteren. Ik leer je laagdrempelige technieken die je altijd en overal kan toepassen.

Wat kost het?

Helemaal niets! Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen verder te helpen. Meditatie is er voor iedereen. Vraag daarom direct de ontspanningsmeditatie aan en ontvang hem helemaal GRATIS in je mailbox!

Wat krijg je?

Je ontvangt uitleg over hoe je het beste kan mediteren en je ontvangt de fijne ingesproken meditatieoefening die jou gaat helpen om het voortaan zelf te kunnen. Je kan zelf kiezen uit de meditatie met of zonder achtergrond muziek. Voor ieder wat wils.

Vraag hem direct aan!

Je ontvangt de meditatie vrijwel direct in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan even de spam!

Nog even voorstellen...

Ik ben Miranda Bruns en met mijn opgedane kennis en levenservaring help ik mensen om zichzelf weer terug te vinden als ze de weg even kwijt zijn. In deze drukke en oververhitte maatschappij kom je in mijn praktijk direct tot rust, kom je thuis bij jezelf en voel je letterlijk weer dat je leeft. Vandaar uit maken we samen een plan van aanpak om je weer gelukkig, gezond en vrij te laten voelen!