Bel of app gerust: (06) 22 15 56 37

Coaching Traject

In 6 sessies naar meer succes in je werk en privé

Actief en doelgericht aan de slag om jouw levensgeluk naar een hoger level te tillen.

Voor wie?

Als je er echt helemaal klaar mee bent om voor je gevoel altijd maar achter de feiten aan te lopen en je wilt nu echt stappen zetten om het heft weer in eigen hand te nemen, dan gaat dit traject je een enorme positieve boost geven, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Samen pakken we jouw klachten doeltreffend aan. Klachten waar je aan kan denken zijn…

Persoonlijk

Een vol hoofd, nek en schouderpijn, vermoeidheid, uit balans zijn, last van angsten waar je maar geen grip op krijgt. Maar ook dingen als je niet begrepen voelen, een laag zelfbeeld hebben of chronische stress en overprikkeling.

Werk

Verminderde concentratie en focus, moeite in de omgang met collega’s, te groot verantwoordelijkheidsgevoel, alle ballen hoog willen houden, arbeids-rust verhouding uit balans, je neemt je werk mee naar huis, piekeren en slecht slapen.

Stap voor stap helpt dit traject jou om:

Dit traject bestaat uit 6 sessies waarin we 6 momenten creëren met alleen maar aandacht voor jezelf.

Hoe gaat zo'n traject in zijn werk?

Eerst hebben we een kennismakingsgesprekje waarin we jouw behoeftes in kaart brengen en kijken of er een klik is om met elkaar te werken. We bespreken welke stappen er gezet moeten worden om jouw leven weer lekker op de rit te krijgen.

Je ontvangt een ‘aandachts momenten journal’ (dagboekje) waarin je tussen de sessies bijhoudt hoe je je voelt, waar je nog aan wilt werken en waar je dankbaar voor bent. 

Elke sessie begint met een persoonlijk gesprek en onder het genot van een kop koffie of thee mag je mij al je levensvragen stellen waarin ik je zal begeleiden en nuttige tips voor geef.

Daarna ontvang je een heerlijke rustgevende Sensi behandeling en healing om jouw lichamelijke en emotionele balans te herstellen. Na deze behandeling zul je je veel krachtiger voelen zodat je ook nieuwe stappen kan zetten.

Tijdens deze behandeling word je gemeten met een soort meetstaafje wat een biosensor genoemd wordt. Vervolgens raak ik een aantal vaste punten op je lichaam aan waardoor jouw lichaam in totale ontspanning komt. Dit is direct voelbaar. Bij deze therapie lig je heerlijk op de behandeltafel en hoef je alleen je schoenen maar uit te doen.

Dit traject helpt je om jezelf een boost te geven en te leren om haalbare doelen te stellen en deze ook te behalen. Samen met de effectiviteit van de Sensitherapie worden blokkades en andere probleemveroorzakers verlicht en het helpen in gang zetten van een eventueel verwerkingsproces. Je ervaart direct meer rust en ruimte met een positief effect op je zelfvertrouwen in je dagelijkse leven.

Wat kost deelname?

Dit traject duurt 6 maanden en kost 99,- per maand incl. btw alles inclusief

Benieuwd of dit iets voor je is?

Maak dan een afspraak voor een 10 min gesprekje. Dat is geheel gratis en vrijblijvend en kan ik je persoonlijk adviseren. Bel, mail of app miranda@mirandabruns.nl  (06) 22 155 637

Aanmelden?

Neem gerust contact met mij op voor het inplannen van een eerste kennismakingsgesprek om te kijken of dit traject iets voor je is.

Wat krijg je?

6 sessies van 90 min bij mij in de praktijk (iedere maand een)

1 readings in de praktijk van 30 min

1 heerlijke uitgebreide holistische massage voor een nog dieper ontspanning

Aandacht momenten Journal (een mooi dagboek om je ervaringen in bij te houden)

Tussen de sessies door begeleiding per email of whatsapp voor vragen.

En om op een leuke manier jouw groeiproces te ondersteunen krijg je van mij het boek “Mindful Kompas” een handboek om richting te geven aan je leven.

1682333069

Nog even voorstellen...

Ik ben Miranda Bruns en met mijn opgedane kennis en levenservaring help ik mensen om zichzelf weer terug te vinden als ze de weg even kwijt zijn. In deze drukke en oververhitte maatschappij kom je in mijn praktijk direct tot rust, kom je thuis bij jezelf en voel je letterlijk weer dat je leeft. Vandaar uit maken we samen een plan van aanpak om je weer gelukkig, gezond en vrij te laten voelen!